YASAL UYARI:
İŞBU KAYIT VE ŞARTLARI DİKKATLE OKUMANIZI RİCA EDİYORUZ. BU SİTEYE VE SAYFALARINA ERİŞMEKLE, AŞAĞIDAKİ PARAGRAFLARDA YER ALAN KAYIT VE ŞARTLARLA BAĞLI OLMAYI KABUL ETMEKTESİNİZ. AŞAĞIDAKİ PARAGRAFLARDA YER ALAN KAYIT VE ŞARTLARI KABUL ETMIYORSANIZ SİTEYİ VEYA HERHANGİ BİR SAYFASINI ERİŞİM/ZİYARETİNİZİ SONLANDIRINIZ.
Copyright © 2019 Tüm Hakları Cephekirala.com Tarafından Saklı Tutulmaktadır.

1. TARAFLAR 
İşbu sözleşme ve sözleşmeyle atıfta bulunulan ve sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olan belgelerden, eklerden (Ek:1 işbu Sözleşme) •CEPHEKİRALA.COM - SİTE (PORTAL) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ, (Ek:2) •CEPHEKİRALA.COM - KULLANICI (ÜYE), KULLANIM KOŞULLARI(Ek:3) •CEPHEKİRALA.COM - KULLANICI (ÜYE), HİZMET ŞARTLARI(Ek:4) •CEPHEKİRALA.COM - GİZLİLİK POLİTİKASI(Ek:5) •CEPHEKİRALA.COM - KULLANIM ve KURALLAR, (Ek:6) •CEPHEKİRALA.COM - ÇEREZ POLİTİKASI ve açıklamalardan (Portal dahilinde hizmetlerin kullanımına ilişkin yapılan bilcümle açıklama) oluşan işbu Cephekirala.com Portalı Üyelik Sözleşmesi (Hepsi birlikte sözleşme olarak anılacaktır)

Aşağıdaki işbu sözleşme maddeleri kapsamında adı geçen Cephekirala.com ve Kullanıcı, (Üye) tanımları şöyledir: Cephekirala.com (Akarsu Reklam San. ve Dış Tic. Ltd. Şti)'de Proje yönetimi ve Sahibi Özgür Usta'ya ait web site (Portal) hizmetidir.

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1016 Sk. No:14 / 500 Evler / G.O.PAŞA / İSTANBUL / TÜRKİYE adresinde mukim Akarsu Reklam San. ve Dış Tic. Ltd. Şti)'de Proje yönetimi ve Sahibi Özgür Usta' (Bundan böyle kısaca "Cephekirala.com" olarak anılacaktır) İle www.cephekirala.com portalına üye olurken "Üye"nin elektronik olarak üye kayıt formuna eklediği kişisel bilgilerine onay vermesi ile karşılıklı olarak kabul edilerek yürürlüğe girmiştir.

Yeni kullanıcı kaydı (Üye) Bütün yayınlama ve kayıt hizmetlerinden faydalanmak ve bundan dolayı reklam cephesi, reklam duvarı, reklam led ekranı, reklam billiboard gibi diğer açık hava reklam mecralarını kiralamak veya kiralatmak amacıyla başvurmuş kişi, kurum veya kuruluştur. Cephekirala.com ve  Kullanıcı, (Üye) aşağıda belirtilen hükümler uyarınca anlaşmaya varmışlardır.


2. TANIMLAR 
"Cephekirala.com": "Reklam Veren Üye yada Site Kullanıcısı" ve "İlan Kaydı ile Açık Hava Reklam Mecrasını Kiraya Veren Üye" arasında akdedilmiş olan reklama uygun bina "Reklam Cepheleri", reklam duvarı, reklam led ekranı, reklam billiboard gibi diğer açık hava reklam mecraları kategorilerindeki alanlarının akdinin "kiralanmasıyla" ilişkin kısmının ifa edilmesine yönelik olarak işbu sözleşme'de belirtilen koşullar dahilinde "Cephekirala.com" tarafından sağlanan hizmet.

"(Üye) Açık Hava Reklam Mecrası Kiraya Veren": "www.cephekirala.com (Portal)" bütün web içeriği yayınlama ve kayıt hizmetini kullanmak suretiyle faydalanmak ve bundan dolayı "Üye"lere yönelik olarak hukuken çekişmesiz bir şekilde üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilme hak ve yetkisine sahip olduğu bina reklam mecrasının cephekirala.com sunulan hizmetlerden işbu sözleşmede belirtilen koşullar dahilinde yararlanan, arz eden (Açık Hava Reklam Veren)’e kiralamak amacıyla başvurmuş gerçek ve/veya tüzel kişi "Üye".

"(Üye) Açık Hava Reklam Veren": www.cephekirala.com bütün web içeriğinden faydalanmak ve bundan dolayı kendi ürün,marka,logo ve reklam materyallerini, Cephekirala.com da sunulan hizmetlerden işbu sözleşmede belirtilen koşullar dahilinde yararlanan, yayınlanmış kiralık reklam mecrası kategorilerindeki ilanlar arasından seçerek cephekirala.com aracılığı ile kiralamak amacıyla başvurmuş (Açık Hava Reklam Cephesi Kiralayan) gerçek ve/veya tüzel kişi "Üye".

"Kullanıcı": "SİTE"ye çevrimiçi (on-line) ortamdan erişen her gerçek ve tüzel kişi.

"Portal": www.cephekirala.com isimli alan adından ve bu alan adına bağlı alt alan adlarından oluşan internet sitesi.

"Cephekirala.com Üyelik Hesabı": Üye’nin "Portal" içerisinde sunulan hizmetlerden yararlanmak için gerekli olan iş ve işlemleri gerçekleştirdiği, "Üye"lik le ilgili konularda "Cephekirala.com"a talepte bulunduğu, "Üye"lik bilgilerini güncelleyip yayınlanan ilanını/ilanları, görüntüleyebildiği yalnızca kendisinin belirlediği ve münhasıran kendisi tarafından kullanılacağını taahhüt ettiği "kullanıcı adı" ve "şifre" ile "SİTE" üzerinden erişilen "Üye"ye özel internet sayfası.

"İlan Kaydı": "Cephekirala.com" tarafından "Portal" içinde ve işbu sözleşme’de genel bir şekilde kapsamı açıklanan, "Cephekirala.com Üyelik ve İlan Kaydı"nda, "Portal" içinde bulunacağı konum, ilan yayınlanma süresi, kiralama fiyatı, kategori, öçlü, ebat bilgileri, adres, iletişim, harita, koşulları, resim görselller, video, reklam türü gibi detaylı bilgilerin bulunduğu ve bilgilerden "Üye"ye seçim şansı tanınarak Üye’nin kendi tercihleri doğrultusunda kişiselleştirebileceği "Portal" da yer alacak ilan/lar. Cephekirala.com Hizmetleri (Kısaca "Hizmet"): "Portal" içerisinde "Üye"lerin işbu sözleşme içerisinde tanımlı olan iş ve işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla "Cephekirala.com" tarafından ortaya konulan uygulamalar. "Cephekirala.com", "Portal" içerisinde ortaya konulan uygulamalar üzerinde "Üye"lerin işbu sözleşme içerisinde tanımlı olan iş ve işlemleri daha etkin şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlamak üzere dilediği zaman "İlan"larında değişiklikler ve/veya uyarlamalar yapabilir.

"Cephekirala.com Arayüzü" : Başta "ÜYE"ler tarafından oluşturulan içeriğin "KULLANICILAR" tarafından görüntülenebilmesi ve "CEPHEKİRALA.COM VERİTABANI"ından sorgulanabilmesi amacıyla "KULLANICILAR" tarafından kullanılan; 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında korunan ve tüm fikri hakları "Cephekirala.com (Akarsu Reklam San. ve Dış Tic. Ltd. Şti)'de Proje yönetimi ve Sahibi Özgür Usta'ya ait olan tasarımlar içerisinde “PORTAL” üzerinden yapılabilecek her türlü işlemin gerçekleştirilmesi için bilgisayar programına komut veren internet sayfaları.

"Cephekirala.com Veritabanı" : “PORTAL” dahilinden erişilen içeriklerin depolandığı, tasnif edildiği, sorgulanabildiği ve erişilebildiği "Cephekirala.com (Akarsu Reklam San. ve Dış Tic. Ltd. Şti)'de Proje yönetimi ve Sahibi Özgür Usta'ya ait olan 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince korunan veritabanı.

3. SÖZLEŞMENİN KUNUSU ve KAPSAMI
İşbu sözleşmenin konusu, "Portal"da sunulan hizmetlerin, bu hizmetlerden yararlanma şartlarının ve tarafların hak ve yükümlülüklerinin tespitidir. İşbu sözleşmenin kapsamı işbu sözleşme ve ekleri ile "Portal" içerisinde yer alan kullanıma, üyeliğe ve hizmetlere ilişkin "Cephekirala.com" tarafından yapılmış olan bilcümle uyarı, yazı ve açıklama gibi beyanlardır. "Kullanıcı", işbu sözleşme hükümlerini kabul etmekle, "Portal" içinde yer alan kullanıma, üyeliğe ve hizmetlere ilişkin "Cephekirala.com" tarafından açıklanan her türlü beyanı da kabul etmiş olmaktadır. Kullanıcı bahsi geçen beyanlarda belirtilen her türlü hususa uygun olarak davranacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

4. ÜYELİK ve "HİZMET" KULLANIM ŞARTLARI

SİTE KAYIT ONAYI:

4.1. Üyelik "Portal"ın ilgili bölümünden “Üye” olmak isteyen “Kullanıcı” tarafından "Portal"a üye olmak için gerekli olan üyelik formunun doldurulması, kimlik bilgilerinin verilmesi, kimlik bilgilerinin doğruluğunun onaylanması, üyelik formunda yararlanılmak istenilen hizmet eğer ücretli bir hizmet ise ücretin ödenmesi suretiyle kayıt işleminin yaptırılması ve "Cephekirala.com" tarafından kayıt işleminin onaylanması ile tamamlanır. Üyelik işlemi tamamlanmadan işbu sözleşmede tanımlanan "Üye" olma hak ve yetkisine sahip olunamaz.

4.2. "Portal"a üye olabilmek için reşit olmak, tüzel kişi üyeler için tüzel kişiyi temsil ve ilzam etmeye yetkili olmak ve "Cephekirala.com" tarafından işbu sözleşme kapsamında geçici olarak üyelikten uzaklaştırılmamış veya üyelikten süresiz yasaklanmış olmamak gerekmektedir. Reşit olmayan veya tüzel kişi üyeler için tüzel kişiyi temsil ve ilzam etmeye yetkili olmayan kişiler kanalıyla yapılan başvurular veya yukarıda belirtildiği gibi "Cephekirala.com" tarafından işbu sözleşme kapsamında geçici olarak üyelikten uzaklaştırılmış veya üyeliği askıya alınmış; üyelikten süresiz yasaklanmış olan kişiler tarafından yapılan başvurular "Portal" kayıt işlemlerini tamamlamış olsa dahi “Üyeliğin” doğurduğu hakların kullanılmasına engeldir.

4.3. "Cephekirala.com" her zaman herhangi bir gerekçe göstermeden, herhangi bir bildirimde bulunmadan ve herhangi bir tazminat ödeme yükümlülüğü bulunmadan ve derhal yürürlüğe girecek şekilde işbu sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilir ve "Üye"nin üyeliğine son verebilir veya sözleşmeyi feshetmeden "Üye"nin üyeliğine son verebilir veya geçici olarak durdurabilir. İşbu madde içerisinde belirtilen fesih, üyeliğe son verme ve üyeliği durdurma kararları tamamen işbu sözleşmeye aykırılık, "Portal"da belirtilen kurallara aykırılık, "Üye"nin işlemlerinin veya işlemleri sonucunda ortaya çıkan durumun "Cephekirala.com" bilgi güvenliği sistemi uyarınca bir risk oluşturduğunun "Cephekirala.com" tarafından tespit edilmesi veya "Cephekirala.com"un ticari kararları veya “Cephekirala.com” tarafından ortaya çıkan durumun hukuki bir risk oluşturduğunun değerlendirilmesi doğrultusunda "Cephekirala.com"un kendi iradesi ile verilecektir.

4.4. Üyelik ve İlan Kayıt işlemi"Portal"ın ilgili bölümüne ilan kaydı ile kiraya verilmek istenen reklam cephesi/duvarı, Konumu, Araç trafik yoğunluğu, Reklam hitap gücü, Şehir planlaması uygunluğu, Çevreye uygunluğu göz önünde bulundurularak Cephekirala.com tarafından işlem sırasına almakta veya almamakta serbesttir.

5. PORTAL / WEB SİTE KULLANIMI:
5.1 Cephekirala.com "Portal"a üye kayıt işlemi tamamlandıktan sonra site üzerine verilecek ilan sayısı (5) beş adettir. Ancak Cephekirala.com site yönetimi dilerse "Portal"a birden fazla ilan vermek isteyen "Üye"ye kişi yada kuruluşlara "Özel Üye"sıfatında ekstra ilan yayınlamada ilan sayısını arttırma hakkına sahiptir. 

5.2 "Portal"a Yeni üye kayıt işlemi kullanıcı "Üye" olurken ''Şartlar ve Koşullar'' onay verdiğinde işbu sözleşme doğrultusunda hizmet süresi boyunca işbu sözleşme hukümleri ve yasaları geçerliliğini korur ve fes etme halinde yine işbu sözleşmedeki şartlar ve maddeler doğrultusunda hareket edeceğini peşinen beyan, kabul ve taahhüt etmiş sayılır.

5.3 "Portal"a Yeni üye ve ilan kaydı / işbu sözleşme taleplerini "Cephekirala.com" site yönetimi ilan olarak verilecek açık hava reklam mecrasının uygunluğu doğrultusunda kayıt kabul etmek veya etmemekle serbesttir.

6. WEB SİTE KULLANIM KURALLARI:
6.1 "Cephekirala.com" sitesinde sağlanan hizmetlerin herhangi birinin kullanımı için kayıt yaptırmanız ve bir hesap açmanız gerekiyorsa, bu kayıt sürecini "Portal" üye kayıt formunda istenen bilgileri tam ve doğru olarak sağlamanız şarttır. Ayrıca bu bilgilerde değişiklik olduğu takdirde ilgili üyelik bilgileri düzenleme formuna girerek ilgili bölümlerde bilgilerinizde değişiklik yaparak bilgileri güncel tutmayı peşinen kabul etmiştir. 

6.2 "Cephekirala.com" sitesinde "Portal" üye kayıt formu sonucunda işbu sözleşmeyi onaylayıp üye olup kullanması veya üye olup fakat ilan kaydı yapmadan vaz geçmesi halinde kişisel bilgilerini konu dışı üçüncü kişilere paylaşmayacağı ve internet ortamına yükleyip çoğaltmayacağını peşinen kabul ve taahhüt etmiştir..

6.3 "Cephekirala.com "Portal" sitesinde veya içeriğinde herhangi bir "Portal" bölümünü satışa sunamaz veya satmaz yahut hiçbir araçla dağıtamazsınız. 


6.4 "Cephekirala.com" "Portal" sitesinde herhangi bir bölümünü, ne İnternet yoluyla ne de başka bir yoldan, Site yönetimi bigisi dışında bir başka web sitesinin bir parçası olarak kullanıma sokamazsınız

7. GİZLİLİK POLİTİKASI:
Cephekirala.com, "Portal"ından Kullanıcıları tarafından kendisine elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgileri, Üyeleri ile yaptığı "Cephekirala.com Üyelik Sözleşmesi" ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklamayacaktır.

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve "Portal"da çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, Cephekirala.com, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunau kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Üyelik veya "Portal" üzerindeki çeşitli form ve oylamaların doldurulması suretiyle kullanıcıların kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soyisim, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) Cephekirala.com, 'a vermeleri gerekmektedir. Cephekirala.com, Cephekirala.com, Üyelik Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, talep edilen bilgileri Cephekirala.com veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir. Cephekirala.com tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler veya Cephekirala.com "portal"ı üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler; Cephekirala.com ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından, " Cephekirala.com Üyelik Sözleşmesi" ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, kullanıcının kimliği ifşa edilmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir.

Cephekirala.com "Portal"ı dâhilinde başka sitelere link verebilir. Cephekirala.com, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır. Kişisel bilgileriniz; kişi isim-soyisim, firma bilgileri, adresi, telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü bilgiyi içermektedir. Cephekirala.com, işbu gizlilik politikasında aksi belirtilmedikçe kişisel bilgilerinizden herhangi birini Cephekirala.com 'un işbirliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen sınırlı durumlarda Cephekirala.com, işbu "Gizlilik Politikası" hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar sınırlı sayıda olmak üzere;

Cephekirala.com, gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

8. KULLANICI KAYDI, İLAN KAYDI, ŞİFRELER VE GÜVENLİK:
Kullanıcı Kaydı/ İşbu ''Üyelik Sözleşmesini'' üye kayıt formunda ''Şartlar ve Koşullar''ı okuyup onay veren kullanıcılar üye kaydı yaparak peşinen kabul ve taahhüt etmiş sayılırsınız, Üye kaydı"Cephekirala.com"Portal" sistemi tarafından otomatik e-posta doğrulaması ile yapılır ve kullanıcıya e-posta ile doğrulama url/link bağlantısı ile üyelik bilgilerini gönderir. "Cephekirala.com" üyelik bilgilerini üçüncü kişilere dağıtmaz/paylaşmaz.

İlan Kaydı / "Portal" kategorileri,  ilan açık hava kiralık reklam mecrası uyumluluk ve uygunluğu, ilan resimleri, ilan video ve diğer bilgilerininin uygunluğunu "Cephekirala.com" yönetimi kontrol eder ve onay verir yada uygun görmediği ilan kayıt taleplerini reddedebilir.

Eğer bu hizmetlerden işvereniniz veya bir yakınınız hesabına kullanıyorsanız, bu kullanım şartlarını onun adına kabul etmeye yetkili olduğunuz varsayılacaktır. işbu sözleşme evrak işlemlerinin ancak noter huzurunda sizin adınıza düzenlenmiş vekalet belgesi ile imza altına alınabilir. Şifreniz veya şifrelerinizi gizli tutmakla mükellefsiniz. Ayrıca, sizin hesabınız ile yapılan bütün işlemlerden tamamıyla sorumlu olduğunuzu da peşinen kabul ve teyit etmiş olursunuz.

9. İLAVE ŞARTLAR:
İşbu sitedeki belirli sayfalar veya bölümler farklı şart ve koşullara tabi olabilir. Bunlar, sitenin koşul ve şartlarına ilave niteliktedir. Çatışma halinde, söz konusu bölüm veya sayfalar, ilave şart ve koşullara tabi olacaktır.

10. "CEPHEKİRALA.COM" KAYITLARININ GEÇERLİLİĞİ

"Üye", işbu sözleşmeden doğabilecek ihtilaflarda "Cephekirala.com"Un kendi veritabanında, sunucularında tuttuğu elektronik ve sistem kayıtlarının, ticari kayıtlarının, defter kayıtlarının, mikrofilm, mikrofiş ve bilgisayar kayıtlarının muteber bağlayıcı, kesin ve münhasır delil teşkil edeceğini,"Cephekirala.com"u yemin teklifinden beri kıldığını ve bu maddenin HUMK 287. Madde anlamında delil sözleşmesi niteliğinde olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

11. GEÇERLİ HUKUK:
Resmi makamlardan kullanıcıya yönelik bir suç duyurusu yada resmi soruşturma talebi gelmesi ve/veya kullanıcının Cephekirala.com çalışmasına engel olacak yada işleyişini değiştirecek herhangi bir elektronik sabotaj veya saldırı yaptığının tespit edilmesi halinde, Cephekirala.com, kullanıcının kimlik bilgilerini araştırma ve yasal mercilere bildirimde bulunma hakkına sahiptir. 

Kullanıcılar ile Cephekirala.com arasında ortaya çıkabilecek ihtilaflarda , Cephekirala.com elektronik kayıtları delil olarak kabul edilecektir. 

Site Türkiye kanunlarına göre kurulmuş ve işletilmektedir. Site hakkındaki ihtilafların çözümünde T.C. İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili kılınmıştır.

Cephekirala.com (Akarsu Reklam San. ve Dış Tic. Ltd. Şti)'de Proje yönetimi ve Sahibi Özgür Usta'ya ait web sitesi, "Kullanım şartları"nın herhangi bir maddesini, bildirimde bulunmaksızın değiştirme , yenileme veya iptal hakkına sahiptir. Değiştirilen, yenilenen yada yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm kullanıcılar bakımından hüküm ifade edecektir. Bu siteyi kullanarak bu "Kullanım Şartları"nda yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz.

12. YÜRÜRLÜLÜK
İşbu sözleşme ve sözleşmeyle atıfta bulunulan ve sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olan belgelerden ve eklerden (Hepsi birlikte sözleşme olarak anılacaktır) "Üye"nin elektronik olarak onay vermesi ile karşılıklı olarak kabul edilerek yürürlüğe girmiştir.

Bu metinde yer alan yasal sorumlulukları kabul etmediğinizi belirtiyorsanız, lütfen bu Web Sitesini kullanmayın!

Copyright © 2019 Tüm Hakları Cephekirala.com Tarafından Saklı Tutulmaktadır.